Termékeink

ProDemand rendszer

A ProDemand rendszerrel azokat az ügyfeleinket támogatjuk, akik a beszerzést stratégiai tényezőnek tekintik. Rendszerünk támogatja mind a stratégiai, mind az operatív beszerzési tevékenységeket, segít abban, hogy partnereink minimalizálják a beszerzéssel kapcsolatos működési költségeiket, emellett hatékonyan segíti őket az igénylési folyamat nyomon követésében.

IGÉNYLÉSI ÉS RENDELÉSI FOLYAMAT TÁMOGATÁSA

Megoldásunkkal a felhasználói oldalon megjelenő beszerzési igények rögzítését, az ezekből kiinduló megrendelések és a kapcsolódó felettesi jóváhagyási folyamatok támogatását segítjük.

Vállaljuk ügyfeleink meglévő beszerzési katalógusainak egységes elektronikus formátumba történő harmonizálását. Az egységes katalógusok bevezetésével csökkentjük a katalógusokkal járó általános adminisztrációs terheket, javul a felhasználói élmény, valamint serkentjük a beszerzési hatékonys ágot.

BESZERZÉSI TEVÉKENYSÉGEK AUTOMATIZÁLÁSA

Beszerzés menedzsment megoldásainkkal ügyfeleink kapcsolódó munkafolyamatainak folyamatos javítására törekszünk. Automatizáljuk a folyamat egyes résztevékenységeit, ezzel növelve a szervezeti hatékonyságot.

INTEGRÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

Lejárt azoknak a rendszereknek a kora, amelyek egy bizonyos modul vagy funkció bevezetése miatt kényszerhelyzetbe hozták ügyfeleinket, hogy más, jól működő rendszereket is lecseréljenek.

A beszerzési igény menedzsment rendszer felépítésének és technológiájának köszönhetően bármilyen külső rendszerrel integrálható, mint központi címtárak (pl. Active Directory), beszerzési rendszerek (pl. SAP), vagy rep orting szoftverek.

A ProDemand használatából származó előnyök:

  • A beszerzések tervezhetővé válnak, ami többek között hozzájárul a készletgazdálkodás optimalizálásához
  • A beszerzési igény kezelés folyamat átláthatóvá válik a szervezeten belül
  • Csökken a beszerzési osztály terhelése az egységes adminisztrációnak köszönhetően, ezáltal növelve a szervezet hatékonyságát
  • Az arra jogosult vezetők és beszerzési munkatársak gyors, pontos információkat szerezhetnek az igényelt tételekről

Kapcsolódó referenciánk

  • IT Services Hungary

Kapcsolódó galéria

Árazás

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a következő elérhetőségen: sbp@sbpsystems.hu!

iLMS rendszer

Cégünk szakemberei közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek képzés menedzsment rendszerek fejlesztése és üzemeltetése területén. Ezen időszak alatt megszerzett tapasztalatok lehetővé teszik, hogy megfeleljünk a képzésszervezéssel kapcsolatos szakmai kihívásoknak, emellett kreativitással, innovatív munkaszemlélettel és egyedi megoldásokkal piaci előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket. Fontos szempont számunkra, hogy ügyfeleink egyedi igényeit is kitudjuk elégíteni, ezzel komoly versenyelőnyt biztosítva részükre.

Az iLMS szoftver egy olyan átfogó keretrendszer, mely hatékonyan támogatja a képzésszervezéssel kapcsolatos vállalati nyilvántartásokat, algoritmusokat és folyamatokat.

A keretrendszer és az abban implementált megoldások folyamatosan innovatív fejlesztésen esnek át. Az egyes modulok végső működésüket az adott ügyfél egyedileg igényelt funkcionalitásaival kiegészítve nyerik el, ezzel biztosítva a megoldás teljes körű megfelelőségét.

A rendszer moduláris felépítésének köszönthetően lehetőség van bármelyik modul egyenkénti, vagy modulok csoportos implementálására is. A rendszer bármikor bővíthető már bevezetett modulon belül jelentkező újabb funkcionális igénnyel vagy akár újabb egy komplett modul implementálásával.

Kapcsolódó referenciánk

  • Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság

Kapcsolódó galéria

Központosított Közbeszerzési Portál

Központosított Közbeszerzési Portál megoldásunk célja, hogy segítse az állami intézményeket a tárgyi eszközök beszerzésében.

A Portál teljeskörűen lefedi a közbeszerzési eljárásokat - beleértve az elektronikus katalógust és az árlejtést is – , az intézményi éves közbeszerzési tervek készítését/publikálását, a megrendelések elindítását valamint a szállítói visszaigazolásokat.

A portál egy külső workflow motorral és egy dokumentumkezelővel van összekapcsolva, hogy a beszerzési folyamatok a törvényi változásoknak megfelelve könnyen változtathatóak legyenek , illetve az ahhoz tartozó elektronikus anyagok megfelelő hozzáférési/titkosítási logikáját biztosítani lehessen.

Kapcsolódó referenciánk

  • Állami Egészségügyi Ellátó Központ

Kapcsolódó galéria

Travel rendszer

Ügyfeleink utazásigénylés és elszámolás támogatásának folyamatkezelését biztosítja a Travel Management rendszer. A folyamat automatizálása többszintű jóváhagyási munkafolyamaton keresztül történik.

A szállított szoftver képes az utazásigénylés folyamatát a kérvényezéstől az elszámolásig követni, a kérvényezés és elszámolás adatainak összevethetősége mellett.

A rendszerben keletkező adatok alapján biztosítottuk, hogy az utazásokra fordított költségek ágazatokra bontva ellenőrizhetővé váljanak.

A Rendszer biztosítja a különböző felhasználócsoportok kezelését, akik a rendszer funkcióit a számukra nyújtott, jogosultságuktól függő felületen keresztül érhetik el.

A rendszerben az utazás igénylése, jóváhagyása és elszámolása egy utazási kérelem objektum adatainak rögzítésével, módosításával valósul meg. Ehhez a központi objektumhoz kapcsolódnak ajánlati, előleg, tervezett és tény költségelemek, amelyek hasonló struktúrájuk miatt összehasonlíthatók, a folyamat bizonyos fázisaiban másolhatók. Az utazási kérelem objektum és költségelemei, mint elsődleges nyilvántartási adatok mellett a szoftver adatbázisa kódszótárakból, és egyéb technikai objektumokból áll.

Kapcsolódó referenciánk

  • MAVIR Zrt.
  • IT Services Hungary

Kapcsolódó galéria